Thursday, August 14, 2014

RINDU


Hey blog,
Sorry lama menghilang...
But as usual la kan, im only here when im so sad..

Today aku bangun and still crying,
Feel like crap, super crappaloza...

....

Sorry, I dont know what to say actually,
Sangat sangat speechless,
boleh tak aku start dengan aku tahu dia masih sayang kat aku
cinta kan aku...

in the same time aku tahu dia nak aku berubah...
bukan dia je...aku pun nak berubah untuk diri aku..
my father pun nak aku berubah..
my mom, my brother...
all my loves one...

aku lost, sangat sangat...hope ada yang faham..
aku sedih... aku rindu sangat kat dia..
entah lah... aku takut kerinduan aku mengganggu dia..
tapi tak pernah ada orang buat aku happy
macam dia buat aku happy.. sumpah tak tipu..
she's the best..amazing kan?

usually blog, kau pun tahu aku susah nak give in my heart..
tapi dengan dia sejak kali pertama bertemu.. i feel easy..
i open my heart straight away..
she's like angel... the way she talk..
the way she smile...yahhh especially her smile..

haisshhh why la all this have to happen to me..
aku nak berubah... even me myself hate myself yang now..
i prefer the version of me that always have things to do..
life being pretty hard on me...since like 10 years ago maybe..
but i try to take it easy...and maybe way too easy kot..
entah la...

well.. aku macam tak tahu nak kata apa blog...tolong la aku..
i really want to win her back...not just her...everything in my life
my job, my life, my family, my friends,
i lost most everything...i think pretty sure it is my fault...
im lucky my family still around.. but my dad sakit teruk now di hospital..
i always cry, takut takut aku tak sempat jadi yang terbaik utk dia..
haishhh... moga Allah beri aku petunjuk..
biar pun susah...aku akan guna petunjuk itu sebaik mungkin...

Lala.. dia gadis yang sungguh istimewa...
aku tak tau istimewa yang macam mana...
she next to my mom.. a woman that i want to marry someday..
and start a family of my own...
Bila dia hilang, aku resah sangat..
aku tak cerita dgn orang, dengan kau pun blog it take me a while to tell..
apa aku perlu buat blog utk menang semula hati dia?
cinta dia... kasih dia...
aku berjanji blog.. aku akan terus usaha sedaya upaya selagi nyawa ini masih ada..
untuk jadi yang terbaik utk dia...sampai jannah..
aku harap sangat dia buka hati dia utk aku...beri aku peluang..
ketenangan aku ada pada dia...
hehe aku tak tahu nak cerita macam mana blog... kalau kau ada mata,
sure kau akan tengok aku senyum je bila cerita pasal dia..

well.. aku tanak spoil semua in one post... till we meet again blog..
hey blog...kau sayang aku tak?
kalau kau sayang, sayang la betul betul k...sbb aku takde teman mengadu buat masa ni..
aku sedih sgt.. so hope u dont leave me k..
i always love you... :) its a promise.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews